Пт, 19.04.2024, 18:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Професійно-технічне училище №31 м.Полтава

Меню сайту
Наше опитування
З якого джерела інформації Ви дізналися про наш навчальний заклад?
Всего ответов: 287
Міні-чат
200
Вікіпедія
Наше опитування
Вам подобається наш сайт?
Всего ответов: 172

Головна » 2016 » Травень » 13 » Підсумки проведення місячника з охорони праці
08:17
Підсумки проведення місячника з охорони праці

        

      29 березня 2016 року на виконання вимог Законів України «Про охорону праці», «Про пожежну безпеку», «Про дорожній рух», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» виданий наказ 68 про проведення місячника з безпеки життєдіяльності та охорони праці щодо попередження нещасних випадків під час навчально-виховного процесу та в побуті, створення безпечних умов навчання та праці учнів, працівників.

   Протягом квітня 2016 року головами методичних комісій проведені засідання з розглядом питань охорони праці.

  Під час місячника організовано вивчення законодавчих актів з охорони праці, проведено  конкурс: виставка малюнків та методичних посібників, проведено тести в усіх групах училища з теми “Надання першої медичної допомоги”, перевірялася відповідність будівель, приміщень, прилеглої території вимогам з охорони праці, безпеки життєдіяльності, гігієни праці, електро- та пожежної безпеки – про що складені відповідні акти.

  Відповідно наказу від 23 березня 2016 року № 64 «Про навчання з питань охорони праці»  комісією для проведення навчання та перевірки знань професійно-технічного училища №31 м. Полтава у складі:

  голови комісії: Міщенко Н.В. – в. о директора ПТУ № 31 м. Полтава та членів комісії: Коби Г.М. – заступника директора з навчально-виховної роботи; Журавель А.О. – старшого майстра; Жданова С.В. – завідуючого господарством; Полішко Ю.С. – викладача предмета охорони праці; Маценка Г.В. – інженера з охорони праці; Марченко Л.М. – голови профспілки  в термін з 04.04.2016 року по 29.04.2019 року проводиться навчання та перевірки знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності працівників училища.

  06 квітня 2016 року 10год.30хв. проведена навчальна евакуація учнів і працівників з приміщення училища.

  Майстрами виробничого навчання на виховних годинах проведена роз’яснювальна робота з учнями про правила поведінки біля водоймищ, річок, в лісі та інших місцях відпочинку, обмеження часу перебування на сонці, запобігання сонячних і теплових ударів, поводження з незнайомими та небезпечними предметами, речовинами, рідинами, комахами, рослинами та проведені цільові інструктажі з безпеки життєдіяльності про що внесено записи у відповідні журнали.

  25 квітня 2016 року на робочій лінійці проведено інформаційно- роз’яснювальну роботу щодо Звернення ПАТ “Полтаваобленерго” про поведінку учнів в місцях проходження ліній електропередач.

  Кожного четверга протягом навчального року в училищі проводиться генеральне прибирання приміщень, навчальних кабінетів, майстерень, гуртожитку

  Забезпечення миючими засобами приміщень умивальників щоденно контролюється Ждановим С.В., завідуючим господарством.

  Викладачем Полішко Ю.С. протягом квітня забезпечено проведення циклу лекцій з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності для учнів училища.

 В рамках місячника з безпеки життєдіяльності та охорони праці в училищі проведені заходи до Дня охорони праці:

  27 квітня  2016 року на нараді при директорові розглянуто стану питання охорони праці в училищі.

  28 квітня 2016 року проведено конкурс на кращій реферат з охорони праці серед учнів– переможницею стала учениця групи 15 Пасько Дарина Генадіївна за реферат «Основні законодавчі акти».

   28 квітня 2016 року проведено конкурс на кращий малюнок до Дня охорони праці – переможницею стала група 19,  майстер виробничого навчання Підгорна Г.О.

 Викладачем Полішко Ю.С. 28 квітня проведенно лекцію з "Профілактика травматизму" для працівників училища з використанням відеоматеріалів.

  З метою попередження травматизму серед працівників та учнів училища, виховання культури безпеки праці на виробництві, пропаганди безпечних та нешкідливих умов праці в навчальному корпусі, швейних майсткрнях та майстернях перукарів вивішені плакати "Куточок профілактики виробничого травматизму", "Надання медичної допомоги при нещасних випадках на виробництві".

  28 квітня 2016 року Чепурною А.В., бібліотекарем училища проведенна виставка навчальної літератури та технічної літератури з охорони праці, періодичних видань журналів "Охорона праці", "Промислова безпека", "Безпека  життєдіяльності".

  Інженер з охорони прці Маценко Г.В. 28 квітня 2016 року взяв участь у засіданні круглого столу " Проведення місячника з охорони праці у професійно–технічних навчальних закладах області".

Переглядів: 1068 | Додав: ptu31_poltava | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
МОН ZNO PTOPO PTO IITZO PEDPRESA UZ POIPPO

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz
Адміністратор сайту: Кругліковська Надія Анатоліївна