Пн, 20.05.2024, 02:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Професійно-технічне училище №31 м.Полтава

Меню сайту
Наше опитування
З якого джерела інформації Ви дізналися про наш навчальний заклад?
Всего ответов: 288
Міні-чат
200
Вікіпедія
Наше опитування
Вам подобається наш сайт?
Всего ответов: 172

Головна » 2024 » Квітень » 19 » Місячник здорового способу життя
11:08
Місячник здорового способу життя

Під гаслом «Здоровий спосіб життя – ваш шлях до здоров’я»

в навчальному закладі з 18 березня по 18 квітня був проведений

Місячник здорового способу життя

Здоровий спосіб життя – це дії, спрямовані на запобігання захворювань, зміцнення всіх систем організму та поліпшення загального самопочуття людини.

Основними складовими здорового способу життя є: раціональне харчування; фізична активність і загартовування; особиста гігієна; відсутність шкідливих звичок (вживання алкоголю, наркотичних речовин, тютюнокуріння); позитивні емоції; інтелектуальний розвиток; режим праці та відпочинку; самоконтроль за станом здоров’я.

Важливе значення у формуванні здорового способу життя відведене саме раціональному харчуванню, що передбачає насичення організму необхідною кількістю вітамінів, мікроелементів, білків, жирів, вуглеводів, водою, що мають поліпшувати стан здоров’я та підтримувати масу тіла на оптимальному рівні. Окрім цього, необхідною умовою гарного самопочуття та здоров’я людини є відсутність шкідливих звичок.

Не менш важливими є й рухова активність та регулярні фізичні навантаження, спрямовані на підвищення рівня фізичного розвитку та його підтримку.

Для здобувачів освіти було проведено ряд виховних та просвітницьких заходів, які були спрямовані на обізнаність учнів, як зберегти своє здоров’я в цю нелегку годину.

18.03. класні керівники та майстри виробничого навчання в групах провели інформаційні бесіди до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом на тему «Жертви туберкульозу»

20.03. провідний фахівець з соціальної роботи, психолог ПМЦСС Марина Карацюпа провела відео лекторій (І частина) «Бажані діти в бажаний час»

22.03. бібліотекар училища Ольга Орєхова оформила викладку інформаційних матеріалів до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом

25.03. провідний фахівець з соціальної роботи, психолог ПМЦСС Тетяна Ждан провела інтерактивну бесіду «Алкоголь: ворог чи друг?»

28.03. провідний фахівець з соціальної роботи, психолог ПМЦСС Марина Карацюпа провела відео лекторій (ІІ частина) «Бажані діти в бажаний час»

02.04. начальник відділу соціально-психологічної роботи, психолог ПМЦСС Людмила Василенко провела інтерактивну бесіду «Туберкульоз. Що я маю знати?»

04.04. бібліотекар училища Ольга Орєхова у групі № 18 провела сторітеллінг «Культ здоров'я в українських традиціях»

05.04. напередодні Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру (International Day of Sport for Development and Peace) учні групи № 16 та педагогічний колектив долучилися до флешмобу «White card» організованого Українською федерацією «Спорт заради розвитку» задля єднання з міжнародною спільнотою та всією Україною з метою усвідомлення унікальної здатності спорту згуртувати людей навколо ідей миру, дружби і розвитку.

08.04. вихователі гуртожитку провели виховну бесіду «Здорові думки – здоровий Я»

10.04. бібліотекар училища Ольга Орєхова оформила інформаційну виставку «Нутриціологія: що це таке і з чим її «їдять»

15.04. викладач фізичного виховання Анастасія Дьяченко провела спортивну естафету «Спорт – це сила, краса та здоров'я!»

17.04. викладачі навчального закладу Ольга Орєхова та Алла Кононенко провели флешмоб малюнків «Тарілка здорового харчування»

Пам’ятайте! Що спосіб життя має найбільший вплив на стан здоров’я, а здоровий спосіб життя, в свою чергу, закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.

Переглядів: 30 | Додав: ptu31_poltava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
МОН ZNO PTOPO PTO IITZO PEDPRESA UZ POIPPO

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz
Адміністратор сайту: Кругліковська Надія Анатоліївна